Doelpuntenfestijn bij Hector JO17-1

Hector speelde uit in Wierden tegen SVZW JO17-2.

De jongens van Hector hebben er weer zin in en dat blijkt wel in het veld want ze beginnen meteen aanvallend te spelen. Zo krijgt Ibrahim Yalcin in de eerste minuut een doelpoging die gestopt werd door de keeper. In de derde minuut krijgt SVZW een kans op doel die naast ging. In de zesde minuut was het wederom Hector met een mooie aanval. Jorn Morsink speelt naar Ibrahim die weer terug op Jorn speelt en die scoort de 0-1. SVZW krijgt ook nog wat kansen waar in de 13e minuut de 1-1 ontstaat.
Drie minuten later, in de 16e minuut, speelt Joey Winkel een lange bal naar Jorn die snel het net wist te vinden, 1-2. In de 20 minuut wist SVZW door de verdediging te komen en maar het schot op doel ging naast. In de 24 minuut was het wel raak voor SVZW en de stand werd dus 2-2. SVZW kreeg in de 26 minuut een corner die maar net langs het doel ging. SVZW werden in de 33 minuut beloond door een goed gespeelde een-tweetje met de 3-2. Voor de rust kreeg SVZW nog wat kansen op doel maar Kayin Geubel heeft zich goed verweerd. Ook kreeg Ibrahim nog vlak voor rust een mooie kans op doel maar de bal ging rakelings naast.
Hector ging rusten met een 3-2 achterstand.  SVZW begint de 2e helft meteen aanvallend. Kayin was echter attent en wist erger te voorkomen. In de 46 minuut paste Mitchel Laarhuis de bal lang naar voren op Berthil Schabbink die Ibrahim vrij ziet lopen, speelt Ibrahim aan maar schiet net naast het doel. Na een ingooi van Johan van Nieuwenburg op Koen Peterman, speelt hij op zijn beurt Lars Peezenkamp aan die in de 48 minuut voor de 3-3 zorgt. Een duw van een Hector-speler op een speler van SVZW, rond het 16 meter gebied van Hector, zorgt ervoor dat SVZW een vrije trap krijgt. Deze gaat over. In de 56 minuut krijgt SVZW een cornerbal maar Kayin redt de bal. In de 57 minuut lukt het Jorn, na een rebound van Ibrahim, de 3-4 te scoren. Vlak daarna is het SVZW die na een cornerbal, de 4-4 scoorden. Ibrahim kreeg nog een kans op doel maar kreeg de bal niet in het net. Dyon Meijer gaf een mooie pass op Berthil die een kans zag op het doel maar kreeg de bal verkeerd voor zijn schoen.

Na een goed spelend spel van Hector hebben wij toch nog een punt binnen gehaald. Eindstand 4-4. Winst was zeker verdiend geweest.

The Man of The Match vandaag:        Jorn Morsink.