Pupil van de Week Yvo Hoogheim.

Het was een echte groen-witte supportersschare die samen met de Pupil van de Week Yvo Hoogheim naar het Doesgoor kwam!

Want papa is leider/trainer van Hector JO12-2, mama heeft bij Hector gevoetbald. Broer Dylano speelt in Hector JO12-2 en zusje Saar gaat als ze haar zwemdiploma heeft gehaald bij de welpjes voetballen. Oma en opa zijn ook bepaald niet onbekend bij Hector, alleen Patrick en Kirsten zijn geen Hectorianen.

Yvo speelt in Hector JO10-1 en dan het liefst op het middenveld. Al kan hij op andere plaatsen ook uit de voeten. En scoren kan hij ook!
Zoals bij bijna alle Pupillen van de Week zijn de favoriete hobby’s voetballen en gamen.
FC Twente is de favoriete voetbalclub van Yvo (en toch ook wel een klein beetje Ajax….). De favoriete voetballers van Yvo zijn Kilian Mbappé, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Michel Vlap.
Yvo wilde graag op de foto met Tim Bannink. Nou, dat wilde Tim ook wel.
Op het veld maakte Yvo kennis met de leiders Henry en Marthijn en niet te vergeten trainer Marco.
Toen hij richting scheidsrechter liep, stond deze hem buiten al op te wachten. Want speciaal voor Yvo had hij een lolly en een Snickers meegenomen!
Yvo haalde vervolgens samen met de scheids de spelers op uit de kleedkamers. Dan de gezamenlijke wandeling naar veld 1 en vervolgens hup, het veld op. De scheidsrechter deed dat nog ouderwets, op een sukkeldrafje. Yvo deed wel met hem mee, maar de spelers waren dit niet meer gewend en hobbelden er achteraan……
Zeer nauwkeurig legde Yvo de bal op de middenstip en deed vervolgens volop mee aan het elkaar succes wensen van de spelers.
De toss verliep onder het toeziend oog van Yvo goed en toen kon er worden afgetrapt. Yvo slingerde tussen de Hoeve Vooruit spelers door en schoot oog in oog met de keeper zuiver in de hoek. Keeper was kansloos!

Hector scoorde ook één keer en dat was genoeg voor een 1-1 gelijkspel.