Hector verslaat Diepenheim en blijft in titelrace

SV Hector blijft maar winnen in de vijfde klasse A. vandaag werd vv Diepenheim aan de zegekar gebonden. Op sportpark De Koppel in ’t Stedeke werd het 1-4. Saillant want met dezelfde cijfers verloor Hector het thuisduel van Diepenheim.

In een eerste helft met meer balbezit voor Hector, dat gesteund werd door een grote supportersschare, waren er weinig kansen en viel er weinig te genieten. De tweede helft daarentegen was een stuk levendiger met hetzelfde spelbeeld maar wel meer kansen.

Diepenheim had de score kunnen openen, maar een open kans in het 16-meter gebied werd naast geschoten. Niet veel later kwam Hector wel tot scoren. Een vrije trap werd doorgekopt door Nick Beukelman waarna Tim Bannink binnen kon tikken: 0-1. Even daarna kreeg Hector een vrije trap nadat Yilber Haverslag vlak buiten het zestienmetergebied gevloerd werd. Met het nodige geluk viel de bal van Oleksandr Nikolaichuk (Sascha) binnen. De goalie van Diepenheim liet die bal onder zich door gaan.

Daarna was het verzet van de thuisploeg wel gebroken en na een goede aanval kon Haverslag voor de 0-3 tekenen. Diepenheim deed zes minuten later wat terug. Jorn Meutstege kopte de 1-3 binnen. Een minuut later lag de bal aan de andere kant alweer in het net. Wesley Zwoferink zorgde voor het slotakkoord met de 1-4.

Hector is nu gedeeld tweede in de vijfde klasse A met 40 punten uit 18 duels. Evenveel als TVV, dat een beter doelsaldo heeft en drie punten minder dan koploper La Première. Volgende week wacht op sportpark ’t Doesgoor het thuisduel tegen Hoeve Vooruit.

Bron: Goorsnieuws