Degelijke overwinning van Hector VR1.

We begonnen direct vanaf het begin scherp tegen Grol, dit leidde tot een snel doelpunt. De laatste man van Grol kreeg de bal toegespeeld en had deze niet goed onder controle, Noël reageerde alert, veroverde de bal van de laatste man,liep alleen op de keeper af, bleef rustig en gaf de keeper van Grol geen schijn van kans. 1-0 voor Hector.
Hierna ging de wedstrijd redelijk gelijk op, waarbij wij met een paar goede aanvallen meer kansen creëerden via een paar leuke aanvallen via het middenveld en de voorhoede. Dit leidde echter niet echt tot grote kansen.
Bij Grol hadden ze één goede voetballer lopen in de voorhoede, de nummer 5. Deze voetballer was ook de aanleiding voor de 1-1, er werd een overtreding op haar gemaakt, ze kregen een vrije trap net buiten de 16 meter. Deze werd goed genomen en zij schoot de bal hoog in het dak van de goal. Floor is een heel goede keeper, maar hoge ballen kan ze niet bij.
Verder in de eerste helft is Grol niet erg gevaarlijk geweest, nr 5 was een lastige speler, maar toen Tess er strakker op stond en onze verdedigers haar ook in de gaten hielden, werd ze niet echt gevaarlijk meer. Verder in de eerste helft waren wij de bovenliggende partij, dit leidde tot kleine kansjes voor ons via een paar afstand schoten.

De tweede helft, met 4 wissels aan onze kant. We begonnen met volle moed aan die tweede helft, we begonnen zeer scherp en hadden een duidelijk speloverwicht tov Grol en we kregen een paar leuke kansen. Dit leidde in de 15 minuut tot de 2-1 voor ons. De keeper van Grol kwam uit de goal om de bal weg te schieten, Noël veroverde de bal en zag dat de keeper van Grol nog niet bij haar doel was. Vervolgens schoot zij van afstand over de keeper en maakte de 2-1(knap doelpunt).
Even later werd Indy L weggestuurd aan de zijkant, ze maakte een actie, drong de 16 meter van Grol binnen en schoot de bal in het doel( twijfel of de tegenstander hem zelf maakte). Maar toch komt het doelpunt op naam van Indy L.
Verder in de tweede helft kwamen wij wat meer onder druk staan, maar door onze solide verdediging kreeg Grol niet echt veel kansen. Iedereen  speelde een sterke pot en dit leidde tot een verdiende 3-1 overwinning voor ons.