Verdiende overwinning Hector VR1.

SV Rijssen VR1 is bij ons een bekend team, wij wisten dat ze vrij sterk waren, dus wij moesten vanaf het begin scherp zijn, vooral in de duels. Goede spelers van Rijssen , de linksbuiten en een lastige spits en verder gewoon een sterk team. Deze twee spelers werden goed afgestopt door Lisanne en Indy L, en de rest van de spelers werden ook goed waren ook heel scherp.
Dit leidde ertoe dat wij de eerste helft best wel dominant waren, beter en scherper en dat resulteerde in een paar goede aanvallen via Lauren, Tatum , Laura en de snelle Noël. We kregen binnen 5 minuten al een goede kans via Lauren dit resulteerde nog niet in een gewenst snel doelpunt, maar we hielden de druk op het doel van Rijssen. Zij kregen weinig kansen, onze verdediging stond sterk met Romy M,  Indy L, Indy B en Lisanne en natuurlijk ons loopwonder Lisa en interim keepster Kaylee.
Na 22 minuten een aanval via het midden werd Lauren aangespeeld en kwam 1 tegen 1 met de aanvoerder van Rijssen die zij passeerde en vervolgens de keeper van Rijssen gewoon kansloos liet.
We bleven controle houden over de wedstrijd, Rijssen kwam toch een paar keer voor ons doel, maar Kaylee liet zich niet verrassen en hield haar doel schoon. Verder in de eerste helft kwamen nog kleine kansjes over en weer, dit leidde tot niets. Tot in de 40 minuut Lauren de bal kreeg en met een goed geplaatst schot , een mooie ruststand voor ons neerzette 2-0.
Oma Tess stond na een kleine blessureleed  weer eens in de basis, en speelde goed, maar ze was blij dat het rust was, ze kon de beentjes aardig voelen.

De tweede helft zette Rijssen ons goed onder druk, onze kansen werden spaarzaam en wij konden eigenlijk alleen maar verdedigen. Dit leidde in de tweede helft tot een doelpunt voor Rijssen, nou ja Rijssen scoorde zelf niet, maar de laatste man van ons dacht ach, Rijssen doet zoveel moeite voor een doelpunt, laat ik hun maar helpen…. En zo werd het 2-1.
Maar door geweldige inzet en team spirit en zeker ook complimenten voor de wissels, sleepten we een welverdiende overwinning binnen en bleven de 3 punten op het Doesgoor.