Hector JO13-1 is in vorm.

Op een ijskoud sportpark de Werf heeft Hector JO13-1 een zeer knappe overwinning geboekt tegen Enter Vooruit JO13-1.
Hector JO13-1, spelend in de 2e klasse, had in het begin veel moeite met de tegenstander die probeerde Hector vastzetten op hun eigen helft. Nadat Hector in de gaten had dat ze absoluut niet de mindere waren, begonnen ze de aanval te zoeken.
Via de zijkanten kwam er dreiging en mocht Enter Vooruit uiteindelijk blij zijn dat ze niet achter stonden in de rust, want zoals wel vaker beloonde Hector zich niet.

Nadat Joost in de rust het team toesprak en aangaf dat er een kans bestond dat wanneer iedereen de volle 100% inzet gaf, we hier met een overwinning wegkonden gaan.
De 2e helft begon Hector goed en er kwamen direct wat kansen, echter zoals wel vaker werden deze niet benut. Halverwege de 2e helft kwam Ties vanaf de zijkant van de 16 meter naar binnen en krulde de bal prachtig in de linkerbovenhoek. De verdiende 0-1 voor Hector. Over en weer kwam er ruimte vrij en het spel golfde op en neer kansen voor beide teams. De uitstekend keepende Giayro redde een paar minuten voor tijd het team met een katachtige redding.
De scheidsrechter floot af en Hector JO13-1 klom naar de 2e plek in de competitie.