Hector JO12-2 in de top twee!

Wat waren de leidster en trainers benieuwd hoe de jongens van Hector JO12-2 zich zouden laten zien nadat ze vorige week op een behoorlijke nederlaag werden getrakteerd door de nummer twee, FC Winterswijk JO12-1. In Winterswijk werd het maar liefst 6-1.

Vandaag was FC Eibergen JO12-1JM de tegenstander. Datzelfde FC Eibergen wist namelijk gelijk te spelen tegen FC Winterswijk, juist het team wat vorige week onze jongens op de eerste nederlaag trakteerde!
Vanaf minuut één lieten de jongens van JO12-2 zien dat er vandaag weinig te halen viel op sportpark het Doesgoor voor FC Eibergen. Met goed voetbal en strijdlust wonnen ze alle duels op het veld.
Via een prachtig afstandschot van Luuk kwam JO12-2 op voorsprong en deze voorsprong werd royaal uitgebreid door doelpunten van Dylano, Ties en Pim (van grote afstand over de keeper).

We gingen rusten met een prachtige 5-0 voorsprong en in de 2e helft scoorden Ties, Nawhat, Nazhat en Mustafa allen nog. Helaas kreeg de sterk keepende Senn nog een doelpunt tegen waardoor de einduitslag 9-1 werd.
Wat geweldig heeft iedereen gespeeld op deze zeer koude zaterdag.
Hector JO12-2 blijft bovenin meedoen in de 3e klasse.