Hector JO15-1 bekert door na glansrijke week.

Hector JO15-1 is als eerste geëindigd in de eerste competitie-fase en heeft daarmee een plek verdiend in de eerste knock-out ronde van het bekertoernooi!
De ploeg van Hans Bruijns en Paul Schabbink begon de week als tweede op de ranglijst achter Excelsior uit Rijssen. Van die ploeg werd afgelopen maandagavond gewonnen met 2-4. Een zege die vooral tot stand kwam door uitstekend combinatiespel en fel afjagen in de eerste helft. Na deze overwinning passeerde Hector Excelsior op doelsaldo en ging dus als koploper de laatste wedstrijd in.
Die werd zaterdag op eigen veld gespeeld tegen AVC Heracles, de nummer voorlaatst van de ranglijst. Excelsior speelde kort daarvoor tegen de hekkensluiter, Enter Vooruit en won met 0-8 waardoor Hector met tenminste twee goals verschil moest winnen.
Het werd een onrustige eerste helft met een vroege 1-0 en daarna vooral veel gemiste kansen. Op slag van rust scoorde Hector toch nog twee keer en ging met 3-0 de rust in.
De tweede helft was stukken beter en daarin werd geen kans weggegeven en nog wel drie keer gescoord door Hector JO15-1, waarmee de eerste plek werd veilig gesteld en de eerste prijs van het seizoen binnen is. Alsmede de volgende bekerronde èn promotie. Hulde!