Grote prijzen Jubileumloterij bekend!

De grote prijzen voor de grote Hector jubileumloterij zijn bekend! Daarvoor worden nog tot 28 mei de overbekende chocolade-loten verkocht.
Allereerst is er een speciale, unieke, Hector-jubileumfiets te winnen die is gefabriceerd in samenwerking met de Tweewielerreus en Digi-Sign. Daarnaast is er een Samsung 55 inch breedbeeld smart-TV die beschikbaar wordt gesteld door Expert Reiners.
Van de Olde Smidse zijn vijf dinerbonnen te winnen à € 100. Ook zitten er diner/catering-bonnen van De Bebsel en waardebonnen van De Tapperij in de verloting alsmede een aantal grote, gevulde boodschappentassen van Jumbo Leussink.
Het prijzenpakket is verder aangevuld met diverse ‘Hector-prijzen’ en de retroballen zijn voor diegene die een lotnummer inlevert dat eindigt op het cijfer 23. Daarnaast zullen er nog tal van andere kleinere prijzen te winnen zijn.
Genoeg reden dus om die heerlijke chocoladeloten te kopen in de Hector-kantine, bij Jumbo Leussink of bij Bakkerij Nollen voor €7,50 en het lot in de grote groene bak op ’t schap’ in de kantine te stoppen om wellicht op zondag 28 mei op een unieke Hector-tweewieler, waarvan er maar één is op deze aardbol, naar huis te fietsen , met een prachtige smart-tv of met één van al die andere prachtige prijzen.