Ruime overwinning van Hector JO11-1.

De eerste 10 minuten was het aftasten tussen Hector JO11-1 en Excelsior’31 JO11-3. Echte kansen leverde dit niet op. Totdat blijkbaar iedereen wakker werd en de Hector trein begon te lopen.
De ene na de andere prachtige aanval werd opgezet. Dit resulteerde in een 4-0 voorsprong in de rust.

Na de rust liepen we uit tot een prachtige 12-0 eindstand. De ene goal was nog mooier dan de andere. Een achterwaartse kopbal, een prachtige schot van Levi. Een bal in de kruising van Luuk. De broers Nahzat en Nahwat die het op hun heupen hadden. Prachtige goals.
Maar dit alles kwam ook doordat Lisa zeer goed streed en goed samenspeelde. Pim die als een stofzuiger alle ballen weghaalde. Duran die geweldige hard werkte.
En natuurlijk onze keeper Arjen die heerlijk de 0 hield en met enkele prachtige reddingen liet zien hoe een echte keeper hoort te keepen.

3 gespeeld 7 punten! Keurig gedaan boys en girl.