Hector JO9-2 verrast vriend en vijand!

Het was de mannen van de leiders Roger en Timo al heel lang niet meer gelukt om een overwinning uit het vuur te slepen. Soms net niet, soms helemaal niet.
Maar dat zou op deze zonnige zaterdag veranderen! Tot op het bot gemotiveerd en vastbesloten om aan de reeks nederlagen een eind te maken, werd de strijd tegen Markelo JO9-3 aangebonden.

Het team bestaat uit de altijd rustig keepende Arthur, Joery, Thijs, Bram, Owen, Sil, Emir en Jim

En eindelijk lieten de jongens zien waarom er zo hard was getraind! Mooi samenspel, leuke pingelacties, een betrouwbare keeper en vooral: er werd eindelijk flink gescoord!
Sil was de eerste die beheerst scoorde, de overige doelpunten kwamen van Jim, Owen en Bram. En daar zaten fraaie doelpunten tussen. Intikkertjes maar ook prachtige schoten van afstand. Bij rust was het al 6-0 voor Hector.

Na rust werd wat gas teruggenomen en zowaar zag Markelo kans om te scoren door een onoplettendheid van het gehele team…. Ze stonden nog met elkaar te praten in plaats van op te letten. Maar toen gingen de mouwen weer omhoog en werd er nog 3 keer gescoord. Toen de goed leidende scheidsrechter affloot was het maar liefst 9-1 voor Hector geworden!!
Dolle vreugde bij spelers en leiders. En uiteraard ook bij de talrijke toeschouwers.
Deze overwinning geeft Hector veel moed voor de rest van deze competitie.