JO12-3JM: teambuilding bij spelers èn ouders!

Afgelopen zaterdag hadden we als JO12-3JM wederom een vrij weekend. Echter hadden de leiders en trainer (Patrick, Dennis & Brandy) iets anders in gedachten. In plaats van een oefenwedstrijd te organiseren, hebben we een teambuildingdag georganiseerd.
We verzamelden om 9.00 uur bij de Hector kantine en zouden hier om 11 uur weer terug zijn. De meiden was op de training verteld dat we gingen quadrijden, mountainbiken en op kleine motoren gingen rijden over de crossbaan bij Markelo. Dit bracht bij sommigen toch wat spanning en bij een enkeling een slapeloze nacht. Maar we hadden een Bootcamp georganiseerd in het bos en over de crossbaan. Het was de bedoeling dat er oefeningen als team werden gedaan om elkaar te helpen. Ook waren er individuele oefeningen uitgezet voor verbetering van de conditie. Bij deze oefeningen was te zien dat JO12-3JM echt een team is dat veel plezier had en goed samenwerkte. Tijdens de pauze van de bootcamp was er voor de meiden wat eten en drinken geregeld.

Vanaf 11 uur waren de ouders uitgenodigd voor een gesprek over de toekomst van dit team en een vooruitblik naar volgend seizoen. Wij willen de ouders ook allemaal bedanken voor de aanwezigheid en betrokkenheid bij het team.

Vanaf afgelopen zaterdag hebben we ook een nieuwe leider bij dit team en wel Dennis Siahaya.

Wij zijn blij met dit team en hopen door deze teambuildingdag dat de sfeer binnen het team goed blijft en de resultaten zullen volgen.