Hector JO10-2 walst over de tegenstander heen!

De aftrap was al vroeg om 8.45 uur en sommige spelers van Hector stonden niet goed op te letten (sliepen nog?) waardoor het binnen 5 minuten al 2-0 stond voor Twenthe. Toen snel een paar wissels doorgevoerd op het veld en Hector begon los te komen. Net voor de rust werd het nog 2-3 door o.a. 2 goals van Mohammed en Mathijs. Na de ruste draaide het alleen nog maar beter voor Hector. De kids waren inmiddels heer en meester op het veld en zo scoorde Mathijs nog even een hattrick. Maar ook via Pim, Mohammed en Lars, eigen doelpunt, (hij was even voor zijn oude club uitgekomen aangezien die even te weinig spelers hadden voor het einde), scoorde  Hector er lekker op los en werd de eindstand maar liefs 11-2 voor Hector, Mede door het goede keeperswerk bij Hector van Nathan en ook de verdediging van Luc, Honar en Jeyson, (maar ook bij Twenthe werd er goed gekeept) werd de score niet hoger.

Na afloop nog de vaste penalty serie en daarna werden de jongens van Hector getrakteerd op een bakje patat door de begeleiding bij het Doesgoor.

Rest nog een thuisduel in de regiocup op zaterdag de 26e weer met publiek er weer bij op het Doesgoor tegen Bentelo JO10-1 om 9.00 uur.

Namens de leider en begeleiding iedereen bedankt vandaag.