Vernieuwde Hector kantine gaat op 2 juli weer open.

Vanaf donderdag 2 juli om 19.30 is de Hector kantine weer geopend. Een kantine die in de periode dat deze niet geopend mocht zijn vanwege de Corona maatregelen, een fraaie make over heeft gekregen!

Het meest in het oog springend is de vrijwel volledig nieuwe bar. Tot stand gekomen door een samenwerking tussen “Perfect Woonaanpassingen” van Henri Elbert, Grolsch en natuurlijk een aantal vrijwilligers van Hector. En zonder van die groep iemand tekort te doen, met name Jan te Kampe, Gerrit Pijffers en Gerard Wolterink hebben erg veel werk verricht!
Ook zijn nu alle muren in dezelfde kleur geschilderd. En is de bestuurskamer voorzien van een PVC vloer. De ruimte achter de bestuurskamer is aangepast zodat daar nu in mooie eigengemaakte kasten de voetbalkleding kan worden opgeborgen.
Kortom, een kantinegebouw waar we weer jaren mee verder kunnen.

Naast de gebruikelijke verkoop van flesjes bier kunnen er nu in de kantine ook speciaal biertjes van de tap besteld worden.

Onze sportkantine heeft de komende tijd de volgende openingstijden:

Do: vanaf 19:30 uur
Vrij: vanaf 19:00 uur
Za: vanaf 14:00 uur
Zo: vanaf 10:00 uur

Vanaf 1 juli mogen landelijk ook alle sportkantines en terrassen weer open. Om de sportkantines ‘coronaproof’ te maken, moeten de richtlijnen vanuit de Koninklijke Horeca Nederland gevolgd worden (https://www.khn.nl/kennis/protocol-heropening-horeca-beschikbaar).

 

Het Bestuur vraagt u met klem om de aangegeven looproutes aan te houden en de aanwijzingen van het aanwezige Corona-team en barpersoneel op te volgen.

 

Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen!

Bel: 0800 – 1202