Goed begin Hector JO9-1

Nadat we de najaars competitie af hebben gesloten met een keurige 3e plek, begon vandaag de voorjaars competitie. Tegenstander van vandaag KVV Losser.
We wisten dat we het vandaag niet makkelijk zouden krijgen aangezien we vorig jaar een zware pot hebben gehad tegen dit team. Maar nieuw jaar, nieuwe kansen.

Hector begon niet echt sterk en kwam nogal gelukkig op een 0-1 voorsprong, maar echt verdiend was dit niet aangezien Losser meerdere kansen miste. Mede dankzij goed keepwerk van Giayro!
We kwamen zelfs op een 0-2 voorsprong!

Tijdens de 10 minuten break werden er wat tactische dingen uitgelegd en blijkbaar hielp dit goed, want nadat Losser scoorde kwam de groen witte trein op stoom.
De ene naar de andere goal werd er gescoord met het resultaat een ruststand van 1-5.

De 2e helft werd er van beide kanten met strijd en passie gespeeld en Losser scoorde er nog eentje. Dat kon de pret niet drukken want de eindstand van 2-5 was een feit.
Alweer nemen we de 3 punten mee naar het mooie Goor.

Volgende week moeten we thuis aantreden tegen een fysiek sterke tegenstander namelijk BSC Unisson.

Komt allen om 9.30 de toppers aanmoedigen.