Hector JO17-1 mist scherpte in laatste wedstrijd.

Hector moest het opnemen tegen SP Daarle JO17-1. Afwezigen waren Thijmen (ziek) en Julian (vakantie). Van JO17-2 mochten Niek, Devin en Kjeld meedoen. Wat ranglijst betreft stond Hector er aardig goed voor. Bij winst zaterdag zouden ze op de derde plaats eindigen voor de winterstop.
Je zou dus een soort gedrevenheid verwachten van de jongens om dit te bewerkstelligen, maar helaas pakte dat anders uit.
In de eerste helft werd ondermaats gevoetbald. Slordig in balbezit, nonchalant en het team creëerde weinig tot geen kansen.
Daarle was fanatieker en had daardoor het overwicht. Een goed keepende Coen moest al een paar keer reddingen verrichtten, maar bij het zoveelste schot van Daarle waar hij in eerste instantie prima redde, kon hij niet voorkomen dat de rebound keurig werd binnengeschoten. 0-1 was de ruststand en gaf de juiste verhouding weer op dat moment.

In de tweede helft zagen we een beter Hector. Ze waren gevaarlijker, maar door de muur van verdedigers van Daarle was zeer lastig om doorheen te komen. Meer wapenfeiten dan hoekschoppen en wat schotjes van afstand konden ze daardoor eigenlijk niet laten zien.
Op de momenten dat Daarle gevaarlijk werd, liep daar constant een uitstekend spelende Steven die alle aanvallen zo’n beetje afstopte.
Zo kroop de tijd voorbij en de hoop op een eventueel punt werd door het laatste fluitsignaal ontnomen.
Door dit verlies staat Hector niet op plaats drie maar op plaats zes. Dit geeft ook wel aan hoe dicht het bij elkaar staat bovenaan de ranglijst.

Nu eerst maar winterstop en zien dat ze in het nieuwe jaar weer mee kunnen doen om de bovenste plaatsen.