Hector JO17-1 leidt nipt verlies.

Na het matige spel van vorige week, was het zaak voor Hector JO17-1 om weer één en ander recht te zetten. Dit moest dan gebeuren tegen een sterk Enter Vooruit, dat tot dan toe nog niet had verloren.  Zonder een geblesseerde Tom, maar met een wederom opgeroepen Niek, kon het team toch met 12 man op pad.

Het eerste half uur ging gelijk op zonder doelpunten, maar Enter oogde wel sterker. De score werd dan ook geopend door de thuisploeg. Ze kregen een hoekschop die er via de kluts in ging. Een beetje een rommelgoal, maar hij telde. Niet veel later was het weer Enter dat de score uit kon breiden. Een speler werd lichtelijk getoucheerd in het strafschopgebied door Chris, waarbij je kon discussiëren of dit een penalty was, maar de scheids legde de bal op de stip. Die werd beheerst genomen zodat zelfs Coen kansloos was en de stand toen al 2-0 werd. Nog voor rust werd het zelfs 3-0 voor Enter Vooruit.  Het leek allemaal weer op een flinke domper uit draaien.

Maar in de tweede helft was er een ander Hector te zien. Ze speelden wat zorgvuldiger en kregen daardoor wat meer grip op het spel. Dat resulteerde na 10 minuten gespeeld te hebben in een goal voor Hector. Silas kreeg de bal aangespeeld in het strafschopgebied, draaide zichzelf vrij en kon scoren. De marge was nu nog maar 2 goals en Hector kreeg weer hoop en nog meer vertrouwen. Na een minuut of 20 waarin het over en weer ging, kreeg Chris op rechts de bal aangespeeld. Hij gaf strak voor op Niek, die de bal miste, maar Nick die ook in de buurt stond kon aannemen en scoren. Het was dus 3-2. Zeer knap terug geknokt door Hector. Nog een minuut of vijf en je voelde dat er misschien zelfs nog een gelijkspel in zat. Maar helaas hield Enter stand en konden ze de voorsprong tot het einde vasthouden. Jammer genoeg verloren maar wel een hele goede 2e helft. Knap van het team dat ze niet opgaven en daardoor bijna een punt aan deze wedstrijd hadden over gehouden.
Volgende week vrij en dan de week erna alweer een topper. Hector speelt dan om 14.30 thuis tegen de nummer twee, Excelsior ’31 JO17-2.