Hector in slotfase onderuit.

Op de kale en sfeerloze voetbalvlakte die voor een Sportpark door moet gaan en tot overmaat van ramp ook nog onder barre weersomstandigheden, liep Hector in Boekelo in de slotfase tegen een nederlaag op.
Het begon nog wel zo mooi voor de groen-witten. In de 20e minuut zette de beste man aan Hector zijde Wesley Zwoferink via een erg ver en hard schot op de binnen kant van de paal zijn ploeg op een 0-1 voorsprong. Tien minuten later was het al weer gelijk toen een paar Hector verdedigers de bal misten en de BSC Unisson spits de bal bij de 2e paal kon inschieten.
Lang leek het er op dat Hector een punt mee kon nemen maar in de 85e minuut werd uit een hoekschop de 2-1 binnen gekopt. Gezien het veldspel niet geheel onverdiend. In de slotfase ging Hector nog op jacht naar de gelijkmaker maar kreeg ver in blessuretijd het spreekwoordelijke deksel op de neus. BSC Unisson zette een eindstand van 3-1 op het scorebord.
Bij Hector maakte de jonge Johan van Nieuwenburg zijn debuut in het 1e elftal.  Aanstaande zondag speelt Hector weer een uitwedstrijd, dan is UDI uit Enschede de tegenstander.