Hector JO9-1 bekert verder!

Wat vooraf als onmogelijk werd gezien, is wel uitgekomen: Hector JO-9-1 is poulewinnaar geworden in de beker. Tegenstanders in de beker waren SVZW, De Zweef en Excelsior. Alle drie uitkomend in de hoofdklasse en allemaal verslagen door dit talentvolle elftal.
Vandaag de laatste wedstrijd tegen SVZW leek een lastige opgave, dit zeer goed georganiseerde team begon zeer goed. Maar….. Hector had geluk dat Ties goed in de gaten had dat de keeper niet oplette en hij schoot van afstand de 1-0 binnen. Een zeer goede individuele actie van een SVZW speler werd beloond met een doelpunt 1-1.
Daan kopte zeer knap uit een voorzet van Ties de 2-1 binnen. Deze goal gaf Hector vleugels en we bouwden de voorsprong snel uit naar 4-1 door goals van Ties.

De 2e helft zette SVZW aan, Hector wankelde en de spanning kwam nog heel eventjes terug met de 4-2. Maar Ties ramde de bal vanaf de zijkant in de goal voor de 5-2. SVZW had toen wel in de gaten dat er niks te halen viel op sportpark het Doesgoor. En de koppies gingen nog verder omlaag, nadat Gyvano 2x scoorde en zo kwam de eindstand van 7-2 op het scorebord.

Wat een super start 3 gespeeld 3 gewonnen 20 doelpunten voor en 10 doelpunten tegen. Super combinatie spel, collectief druk zetten, samen strijden, samen vechten.
Dit biedt perspectief voor het verdere verloop van de competitie.