Jongste Hector jeugd geniet van jeugdkamp.

De test met een jeugdkamp op het Doesgoor in 2018 was zo geslaagd, dat door het JAC besloten is om voortaan alle jeugdkampen op het Doesgoor te houden.

Nadat de oudere jeugd (O13-14-15) in het weekend van 14-15-16 juni met veel plezier het spits had afgebeten wat betreft de jeugdkampen van dit jaar, was het dit zonnige weekend de beurt aan de jongste jeugd. JO7 t/m JO11 bleef twee nachten slapen, de welpen kwamen alleen zaterdag overdag.

Het werd een prachtig weekend. Blauwe lucht, veel zon (inclusief veel smeren met zonnebrandcrème) , lekkere temperaturen. Het JAC had een prachtig programma in elkaar getimmerd met op zaterdag de nodige opblaastoestellen. Maar slechts een simpel zeil, natgemaakt met water en zeepsop is natuurlijk helemaal een hit. Zelfs voor de begeleiding!
Verder spelletjes, lekker eten bij de barbecue, limonade en veel voetballen.
En niet te vergeten, slapen op een luchtbed in een kleedkamer of in de gang van het kleedkamergebouw. Nou ja slapen…….  Daar kwam niet zo heel veel van terecht. Maar ach, dat moet  toch kunnen, één keer per jaar op zo’n geweldig kamp.

Het JAC kan meer dan tevreden zijn met deze geslaagde jeugdkampen. De kinderen zijn het zeker!