Hector JO8-1 verplettert Victoria.

Na een paar weken van rust mochten de toppers  van Hector JO8-1 vandaag eindelijk weer aan de bak. Victoria uit Enschede was de tegenstander op Sportpark het Doesgoor.

Het hechte elftal maakte vanaf minuut één aan Victoria duidelijk dat er vandaag niks te halen viel. Volop druk werd er gezet op de spelers van Victoria, dit resulteerde in een comfortabele voorsprong bij rust van 4-0 (goals van Ties en Daan)

In de rust werd er afgesproken om de voorsprong uit te breiden door middel van wat meer samenspelen. Dit natuurlijk ook met het oog op 1 juni: de grote dag waarop Hector JO8-1 in Markelo de bekerfinale gaat spelen!!

Deze afspraak werd nagekomen en met veel en goed combinatiespel kwam de eindstand van 9-0 op het scorebord (goals van Daan, Norsi en Ties).
Onze keeper Giayro had het vandaag niet druk, maar de ballen die hij kreeg, hield die er weer fraai uit.
Ook Fem, Talha en Guus speelden een voortreffelijke partij en maakten het de tegenstander erg lastig. Wederom een mooie pot.

Op naar a.s. maandag 13 mei wanneer de derby tegen GFC zal plaatsvinden.

Voor de Hector JO-8-1 supporters: we spelen om 18.30 uur op het GFC veld.