Hector JO10-1 wint overtuigend Goorse El Classico.

Een prima weekeinde voor de jonge talenten van Hector JO10-1. Het keurkorps van het leidende trainersduo Jeroen Evertzen en Menno Toren speelde de beladen derby tegen de leeftijdgenootjes van GFC en wonnen in het hol van de leeuw soeverein met 1-3. Na een aftastend en gelijk opgaand begin nam Hector steeds meer initiatief en creëerde het een aantal goede kansen. De 0-1 was dan ook terecht. De snelle Bram Evertzen werd weggestuurd en hij faalde niet één op één met de goalie van GFC. Na een paar mogelijkheden voor de thuisploeg en een aantal goede reddingen van Hector-doelman Gijs Remmers zette Hector de rood-zwarten weer onder druk. Na een goede aanval was het Keano Toren die in scoringspositie kwam en de bal beheerst in de hoek schoof:    0-2. Dat was ook de ruststand.
In het tweede bedrijf bleef Hector de bovenliggende partij en was het een tweetal keren de paal die een derde treffer in de weg stond. De bevrijdende 0-3 viel wel en ook op fraaie wijze. Na een goede combinatie speelde Mathijs Schabbink zich goed vrij. Hij staat normaal zijn mannetje in het hart van de defensie maar werd als tactische verrassing als aanvallende middenvelder geposteerd. Een rol die hij met verve vervulde. Hij schoot halverwege de tweede helft de 0-3 binnen en stelde daarmee de zege in deze Goorse El Classico veilig.
GFC kwam via een goal van Bastien Eeftink nog wel tot 1-3, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar voor de jonge groen-witten die zich zeker de laatste weken uitstekend manifesteren na de promotie naar de tweede klasse.