Weer niet voor Hector.

Ook in de wedstrijd tegen directe concurrent Haarle is Hector er niet in gelaagd de broodnodige punten te pakken.
In de eerste helft was Haarle wat sterker, maar de grootste kansen waren voor Hector, voor Wesley Zwoferink en        Unal Kel.
Haarle kwam op een voor Hector uiterst ongelukkige wijze aan de leiding: Joost Minkjan gleed een voorzet die vanaf de zijkant kwam in het eigen doel. En alsof dat nog niet genoeg was: even later moest Joost het veld verlaten met een hamstring blessure.

Vlak na rust werd het nog erger: Haarle kwam op 0-2. Maar in no time kam Hector terug. Eerst liet de keeper van Haarle een schot van Joery Wenderman door de vingers glippen, niet veel later werd het 2-2 uit een door Wesley Zwoferink benutte penalty. De veroorzaker van deze penalty werd met rood van het veld gestuurd, waardoor Haarle met 10 man verder moest spelen. Toch zag Hector geen kans hiervan te profiteren. Maar Haarle wist nog wel te scoren, ondanks het ondertal. Al zat er een sterke buitenspel lucht aan deze treffer. Maar de matig fluitende scheidsrechter keurde het doelpunt goed, al had Hector grensrechter Jan Oolbekkink de vlag de lucht in gestoken.
In de laatste minuut was er nog en kans voor Unal Kel, maar helaas, de bal ging er niet in.

Door deze nederlaag blijft Hector bivakkeren rond de degradatie plaatsen in de vierde klasse G.