Samenwerking tussen Hector en Fysiotherapie Smit

Hector is met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2018-2019, een samenwerkingsverband met FYSIOTHERAPIE & FYSIOFITNESS SMIT uit Goor aangegaan.    

Afgestudeerd fysiotherapeut Finn Hobelman, 24 jaar en met een rijk voetbalverleden, zal zowel de senioren- als jeugd afdeling fysiotherapeutisch gaan ondersteunen en begeleiden, hetgeen goed past bij de verdere professionalisering van SV HECTOR.
Onder het motto : “VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN” zal Finn Hobelman veel aandacht besteden aan het voorkomen van klachten en blessures, middels preventietrainingen. Daarnaast zal hij natuurlijk alle aandacht en therapie geven die nodig is om acute- en/of chronische blessures te verhelpen, zodat de  HECTOR spelers weer zo snel en goed mogelijk op hun niveau kunnen presteren voor hun team!
Waar nodig kan behandeling ook vanuit de FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK SMIT aan de Scherpenzeelseweg 25 plaatsvinden. Vanuit deze praktijk kunnen de Hector spelers ook gebruik maken van ECHODIAGNOSTIEK, met het oog op de juiste behandeling.

Dus………..ondersteund door FYSIOTHERAPIE SMIT,
is HECTOR nog sterker in het GROEN EN WIT!!