Unal Kel goudhaantje bij belangrijke zege van Hector

Hector heeft zondagmiddag met 2-3 gewonnen van directe concurrent FC Aramea. Drie doelpunten van Unal Kel zorgden voor de tweede overwinning van het seizoen. Door de driepunter komen de Hectorianen dichterbij bij het door hun gestelde doel: veilig spelen. De ploeg van trainer Mark Dijkstra weet nu twee ploegen onder zich en heeft de achterstand op Aramea terug gebracht tot twee punten. Bovendien hebben de Enschedeërs twee duels meer gespeeld.

Vanaf het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. Toch was het Hector dat de score opende, Joeri Wenderman zette samen met Unal Kel een een-tweetje op en de laatstgenoemde prikte binnen. De 1-0 voorsprong voor Hector was ook de ruststand.

In de tweede helft was Aramea beter dan Hector. De gelijkmaker viel dan ook snel. Maar de Hectorianen kwamen verrassend genoeg weer op voorsprong, wederom was Unal Kel de maker. En diezelfde Kel tekende ook voor de 1-3. Daarna kon de score nog uitgebouwd worden naar 1-6 maar dat liet Hector na.De Enschedeërs maakten de aansluitingstreffer nog wel. Maar tot een gelijkmaker kwam het niet, sterker nog: Aramea kreeg nog een rode kaart.

Na afloop veel lachende gezichten in het groen-witte kamp: “Je vroeg er één maar ik gaf je er drie”, meldde de blije Unal Kel nog even aan zijn trainer. Als Hector Aramea voorbij gaat, ontloopt het de nacompetitie. Over twee weken speelt Hector opnieuw uit, dan bij BSC Unisson