Pupil van de Week Arthur Burzawa.

Hij had een beetje getwijfeld of hij het zou doen, maar Arthur Burzawa besloot toch om Pupil van de Week te zijn. En daar kreeg hij geen spijt van!

Samen met papa, mama, oma en opa (en niet te vergeten een stralend zonnetje) maakte hij zijn opwachting op het Doesgoor. En toen Arthur een mooie bal kreeg met daarop zijn naam en die van de spelers van Hector 1, was hij al helemaal in de stemming. Ook het traditionele vaantje met zijn foto er op was voor Arthur.

Hij voetbalt in Hector JO10-1, momenteel als verdediger. Maar zijn hart ligt toch bij het keepen, iets wat hij vorig seizoen gedaan heeft. Dus wees niet verbaasd als we Arthur volgend seizoen weer onder de lat kunnen vinden.

Hij heeft de nodige hobby’s zoals bouwen met Lego, gamen, gitaar spelen en oh ja, voetballen natuurlijk.
De favoriete voetbalclub van Arthur is Ajax, zijn favoriete voetballer is Robert Lewandowski. Nou Arthur, Ajax zou willen dat ze zo’n goede spits hadden!

Na enige overdenking besloot Arthur dat hij wel op de foto zou willen met een Hector speler die dat nog nooit had mogen meemaken. En zo ging hij op de foto met Nick Beukelman.
Dat zag Hector grensrechter Marco Reuvekamp ook en dus wilde ook hij met Arthur op de foto.

Arthur genoot met volle teugen van de opkomst op het veld, want hij mocht wel mooi voorop lopen, samen met de scheidsrechter en zijn assistenten. Alle spelers nog even succes wensen, de toss in de gaten houden en toen werd het tijd voor zijn grote optreden! Aftrappen samen met Wesley Zoferink en daar ging Arthur richting keeper van Delden. Nou mag hij dan wel verdediger zijn, maar ook die kunnen scoren! Met een bekeken schot liet hij de keeper van Delden letterlijk en figuurlijk verslagen achter.

Kennelijk hadden de Hector spelers niet goed gezien wat Arthur deed, want zij zagen geen kans te scoren bij die keeper. Hector verloor zelfs met 0-5.