Hector wint opnieuw!

De winst tegen De Tubanters van vorige week heeft Hector een boost gegeven. Want nu was het met Victoria’28 opnieuw een Enschedese ploeg die aan de zegekar werd gebonden.

In de eerste helft een wat gemakkelijker voetballend Victoria, zonder dat daar evenwel echt goede kansen uit ontstonden. Aanvallend was Hector vrij machteloos, met alleen een goede kans voor Wesley Zwoferink. Zijn lob ging helaas net naast.

Maar dat maakte Wesley in de 57e minuut helemaal goed. Hij werd prima aangespeeld door Jordy Leeftink en scoorde beheerst. Niet veel later misten de bezoekers een grote kans op de gelijkmaker.
Via Wesley Zwoferink en Jordy Leeftink kreeg Hector nog een aantal goede kansen om de overwinning definitief veilig te stellen. Maar dat lukte helaas niet. Met als gevolg dat Victoria’28 in de laatste minuten van het duel nog fanatiek op jacht ging naar de gelijkmaker. Maar met name dankzij een fantastische redding van keeper Koen Eekhout wist Hector de zwaarverdiende overwinning over de streep te trekken!

Met nu 6 punten is Hector opgeklommen naar de middenmoot van de vierde klasse B.
Op zondag 6 november wacht de uitwedstrijd tegen BSC Unisson in Boekelo.