Hector jeugdkamp is afgetrapt.

Onder bijna tropische omstandigheden is het Hector jeugdkamp van start gegaan. Maar liefst 70 kinderen uit de O8 t/m O13 zullen dit weekend op het Doesgoor eindelijk weer een jeugdkamp kunnen meemaken. En op de zaterdag komen er nog 25 van de jongste kinderen bij die het dagprogramma zullen meemaken!
Al die kinderen slapen in het kleedkamergebouw dat dus bommetjevol met luchtbedden en slaapzakken ligt. Zelfs de douches worden gebruikt om slaapplek te vinden!
De eerste activiteit was een wedstrijd van alle kinderen tegen Hector 1. Na een spannende strijd ging de jeugd met een 3-2 overwinning aan de haal.
Al die rode hoofdjes moesten uiteraard daarna gekoeld worden, daar zijn liters ranja voor beschikbaar.
Daarna een voetbalquiz, gepresenteerd door Paul Schabbink. Gevolgd door dat doen waar de kinderen dan zin in hebben. Slapen? Nou nee….. In ieder geval voetballen, veel voetballen!

Op zaterdag zijn er de nodige opblaas attributen aanwezig en er zal ongetwijfeld veel water aan te pas komen. ’s Avonds een barbeque en daarna de Hector challenge.

De vele aanwezige JAC leiders zullen er voor zorgen dat de kinderen hun natje en hun droogje krijgen. En ook dat er veel toezicht is op alles wat er gebeurt.
Oh ja, het hoogtepunt van ieder jeugdkamp is er ook dit jaar uiteraard weer. Het snoepwinkeltje!!