Erik de Vries is “Grootste leider van Nederland”

Zaterdag 11 juni j.l. werd de trainer van Hector Dames 1, Erik de Vries, gehuldigd tijdens het ‘Grootste kantinefeest van Nederland’ in de feesttent te Hengevelde.
De organisatie had een wedstrijd uitgeschreven waarbij zij op zoek waren naar de o zo belangrijke stille krachten bij een team, want iedereen die bovenmenselijke prestaties wil leveren heeft baat bij een goede leider.
De naam van deze ‘Grootste leider’ moest als reactie onder het bericht worden gezet om daarmee zoveel mogelijk likes binnen hengelen.

De dames van Hector 1 hebben zich hier enorm voor ingezet. Ze hebben mensen ‘gestalkt’ om te liken. Via Hector, familie, kennissen, school, werk, enzovoort werden mensen gevraagd om te liken. Hieraan werd duidelijk gehoor gegeven zodat op 5 juni Erik de Vries werd aangekondigd als de Grootste leider.
Zaterdag 11 juni was het zover. Met een bijna voltallige selectie werd per fiets het kantinefeest bezocht in Hengevelde. Erik werd daar gehuldigd, kreeg een kostuum met pet uitgereikt en 3 turbomunten (goed voor 36 biertjes). Ook een interview met de TC Tubantia werd nog afgenomen na de uitreiking. Hierna werd het feest met de dames selectie voortgezet.
De dames zelf vielen ook nog in de prijzen. Zij hadden nl. een teamfoto opgestuurd die was genomen tijdens een teamuitje. De prijs die ze hiermee verdiend hadden, bestond uit 1 turbo munt, goed voor 12 bier.