Pupil van de Week Duran Sahin.

Als Pupil van de Week bij de Goorse derby Hector tegen Twenthe moet je natuurlijk wel rekenen op veel toeschouwers. Dat deed Duran Sahin ook wel, maar dat zorgde toch ook voor wat extra spanning bij hem.
Samen met mama, papa en zus Alara (die binnenkort ook bij Hector gaat voetballen) kwam Duran naar het Doesgoor.
Hij voetbalt in Hector JO10-1, meestal in de achterhoede of op het middenveld. Pakt regelmatig een doelpuntje mee, maar is ook heel tevreden als hij een assist kan geven.
De grote hobby van Duran is, naast voetbal, motorcrossen. Hij heeft zelfs een eigen motor!
Zijn favoriete voetbalclub is Fenerbahce en zijn favoriete voetballer Mesut Özil.

Op het veld aangekomen maakte Duran kennis met de scheidsrechter. Die ging natuurlijk graag met hem op de foto. En vroeg vervolgens aan Duran of hij al had warmgelopen voor het Pupil van de Week zijn. Toen dat niet het geval bleek te zijn, zei de scheidsrechter: dan doe je dat toch samen met mij!!
En daar gingen ze met z’n tweeën. Lopen en oefeningen doen. Dat had nog nooit een scheidsrechter samen met de Pupil van de Week gedaan!
Daarna had Duran nog puf genoeg om ook nog even op de foto te gaan met Koen Schroten.

Na de opkomst van de beide elftallen met uiteraard Duran voorop lopend, mocht hij het muntstuk opgooien bij de toss en het nog houden ook!
En wat daarna kwam was voor Duran een eitje. Aftrappen, richting keeper van Twenthe en hem van heel dichtbij kansloos passeren!
Het bleek achteraf dat Duran de enige was die middag die scoorde tegen Twenthe, want Hector verloor
jammer genoeg met 0-1.