Pupil van de Week Adam Mustafa.

Door Corona had het wel even geduurd, maar eindelijk was Adam Mustafa dan Pupil van de Week!

Samen met mama, papa, broer Mohamad en broertje Ivan kwam Adam op die zonovergoten zondag naar het Doesgoor. Hij had van teamgenoten al wel gehoord wat er ongeveer zou gaan gebeuren, maar je moet toch altijd maar afwachten hoe het uitpakt. Spannend vond Adam het.

Hij voetbalt dit jaar voor het eerst bij Hector en wel in JO10-1. Normaal is hij daar verdediger, maar de dag ervoor was hij keeper geweest. En dat vond Adam ook wel erg leuk.
Gescoord heeft Adam nog niet bij zijn team, maar daarom wilde hij het graag wel doen op deze zonnige middag tegen de keeper van Rietmolen.

Zijn favoriete voetbalclub is PSG en zijn favoriete voetballer Kylian Mbappé.
Hobby’s van Adam zijn gamen, voetballen en met vriendjes spelen. Thuis helpt hij regelmatig zijn moeder met koken!

Adam wilde graag op de foto met zijn trainer van de donderdagtraining, Tim Bannink. Maar eigenlijk ook wel met de keeper, Koen Eekhout.
En aangezien de Pupil van de Week het voor het zeggen heeft op zo’n dag, ging hij met beiden op de foto.

Door de scheidsrechter werd Adam hartelijk ontvangen en samen gingen ze de spelers voorop in de wandeling naar het veld.
Uiteraard hield Adam de toss goed in de gaten, hij mocht zelfs de munt omhoog gooien. En hielp hij aanvoerder Wesley Zwoferink met de keus van de speelhelft.
En daarna de aftrap samen met Joery Wenderman. Adam ging vervolgens richting keeper van Rietmolen, en passeerde ondertussen nog achteloos een paar spelers van Rietmolen.
Voor de keeper aangekomen keek Adam nog even rustig welke hoek hij zou kiezen. En rechts van de kansloze keeper ging de bal vervolgens keurig in het doel!
Of dat de keeper wat onzeker had gemaakt? Wie zal het zeggen. Maar hij moest die middag nog 4 keer de bal uit het net halen, want Hector won met 4-2!