Sportpark het Doesgoor gaat om 17.00 uur op slot.

Vanwege het hoge aantal coronabesmettingen op dit moment, zijn er door het kabinet wederom strengere maatregelen aangekondigd. Dit heeft ingrijpende gevolgen voor het amateurvoetbal in Nederland.

Openingstijden sportpark het Doesgoor.
Vanaf zondag 28 november gaan alle sportparken dagelijks om 17.00 uur dicht. Wat dit betekent voor de opening van de kantine in het weekend zal nog nader worden gecommuniceerd.

Trainingen.
Het vervroegd sluiten van ons sportpark heeft ingrijpende gevolgen voor de doordeweekse trainingen. Deze kunnen niet langer op de reguliere tijden doorgaan. In de praktijk betekent dit dat de oudere jeugd en de senioren ’s avonds niet meer kunnen trainen.

Besluit KNVB
Op dit moment is er nog niks bekend over de voortgang van de competities. De KNVB zal hier komende week een besluit over nemen.

Voortgang.
De aangescherpte maatregelen van het kabinet gelden voor 3 weken, in ieder geval tot 19 december 2021. Op dinsdag 14 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld.

Voor meer informatie over de nieuwe maatregelen die zondag 28 november vanaf 17.00 uur ingaan, verwijzen wij graag naar de website van de overheid!