Hector welpen sluiten het seizoen af.

Onder een stralende zon was het groot feest op het Doesgoor. De welpjes, die het hele seizoen onder leiding van Dennis en Marthijn de fijne kneepjes van het voetbal was bijgebracht, hadden hun laatste training. Nou ja, trainen hoefden ze niet meer. Ze brachten in de praktijk wat ze geleerd hadden van de mooie voetbalsport.
Dat gebeurde uiteraard in een partijtje tegen de ouders. Nou nou, dat hebben de ouders geweten. De welpjes lieten hen alle hoeken van het veld zien en de 4-1 eindstand was eigenlijk maar een flauwe afspiegeling van de werkelijke krachtverhouding.
Zoals gebruikelijk na een wedstrijd werden er vervolgens strafschoppen genomen. Ieder kind mocht daarbij tegen zijn eigen vader of moeder schieten. Het was opvallend hoe vaak er raak geschoten werd……

Na afloop van het penaltyschieten verzamelde iedereen zich op het terras waar hoe kan het anders, patat werd geserveerd aan de kinderen.
De kinderen kregen vervolgens van teamleider Nienke en trainer Marthijn een diploma en een medaille. En van Eveliene van de  jeugdcommissie kregen alle kinderen een fraaie Hector sleutelhanger.

Voor sommige kinderen betekende dit ook het afscheid van de welpen. Zij gaan in het nieuwe seizoen als JO7 spelers door het leven. De jongsten blijven nog een jaar in de welpen voetballen en zullen daar vast en zeker weer nieuwe vriendjes en vriendinnetjes zien bijkomen in het volgende seizoen.