Pietendag voor de Hector welpen

De Hector welpen hadden vandaag hun Pietendag. Want trainen kun je natuurlijk ook in een Pietenpak!  Veel van hen waren dan ook verkleed als Pieten en voetbalden er zoals altijd vrolijk op los. Maar terwijl de Hector welpen hard aan het trainen waren, bleken er in de kleedkamer van gymzaal de Kievit onverwachte maar welkome gasten te zijn geweest! Want toen de welpen na hun training terugkwamen in de kleedkamer, bleek het daar een kleine puinhoop te zijn. Er stonden zelfs schoenen in de vensterbank. Maar het leuke was wel dat in die schoenen een cadeautje zat! Een zak pepernoten en een bal. Een speciale bal die als puzzel gebruikt kan worden.

Uit betrouwbare bron is vernomen dat er sprake is geweest van een bezoek van JAC Pieten! Want vanwege de Corona regels kan er dit jaar geen Sinterklaasfeest zijn voor de Hector jeugdspelers. Maar het JAC vond dat het jaarlijkse kinderfeest toch wel aandacht moest krijgen. Dus waren er cadeautjes voor de jongste jeugdteams.

Ook de spelers van JO7 en JO8 kregen een verrassing in de schoenen na hun training. Deze teams hebben volgende week zaterdag hun Pietendag. Uiteraard zal de website daar ook over berichten.

JO7
JO8