Hector JO7-1 op schot.

Na het eerste zoet der overwinning tegen Markelo reisde Hector JO7-1 voor een vriendschappelijke wedstrijd helemaal naar het Piepwillem om tegen Twenthe te spelen.
Het team was compleet, alle 7 jongens waren aanwezig. Ook Twenthe had veel spelers, zodat overeengekomen werd dat we 6 tegen 6 zouden spelen.

Het werd voor alle spelers, begeleiders en de meegekomen ouders een heerlijk potje voetbal om naar te kijken. Onder het motto hoe meer spelers hoe groter het kluitje, werd er naar hartenlust gevoetbald.
Hector was al iets verder in de ontwikkeling dan Twenthe en stond bij rust met 3-0 voor. Een voorsprong die na rust werd uitgebouwd tot een 6-1 overwinning.

De doelpunten kwamen van Jelmer (ondertussen de topscorer van het team), Mustafa en Bram, die daarmee het eerste doelpunt in zijn nog prille voetbalcarrière scoorde.