TV debuut van Hector werd geen succes.

Hector is in een Corona spookduel tegen Markelo, zonder publiek, zonder Pupil van de Week Bas Wolterink, maar met Hofstreek TV langs de lijn, tegen een kansloze nederlaag opgelopen. De groen-witten kwamen op alle fronten tekort om het de Markeloërs moeilijk te maken. Al na 20 minuten stond er 0-3 op het scorebord door een puntgave hattrick van Markelo spits Mickey Slotman. Hector bleef wel keihard werken en dat stond deze middag een grotere nederlaag in de weg.

Na de rust hetzelfde spelbeeld alhoewel Hector iets beter in de wedstrijd kwam. Uit de eerste de beste vrije trap voor Hector, die genomen werd door Wesley Zwoferink, werd het 1-3. De vrije trappen specialist van Hector zag Joery Wenderman in de 16 meter vrij staan en deze tekende de 1-3 aan.
Het laatste kwartier was Markelo weer oppermachtig en de beste man  aan Hector zijde was Koen Eekhout want deze jeugdige keeper stond een grotere nederlaag in de weg. Ruben Wagenaar tekende met het laatste doelpunt voor het slotakkoord en zette de 1-4 eindstand op het scorebord. Gezien het spelbeeld een dik verdiende overwinning van Sportclub Markelo en de zwart-witten moeten met deze selectie toch een keer de stap kunnen maken naar de 3e klasse.
Voor Hector is het keihard werken en alle zeilen bijzetten om uit de onderste regionen weg te komen.

De wedstrijd tegen Markelo is terug te zien via Hofstreek TV:

Aanstaande zondag speelt het een uitwedstrijd in en tegen Rekken en die wedstrijd begint om 14.00 uur.