Hector VR1 wint dik verdiend en is nog ongeslagen in de competitie.

Op 4 oktober trad Hector VR1 aan tegen Witkampers/Klein Dochteren VR3.

Na de aftrap toog Hector ten aanval via de gezusters Schut waarbij Tatum Nikky aanspeelde die vervolgens een (waarschuwings)schotje voorlangs schoot.
In de 5e minuut werd Indy Leferink aangespeeld in het centrum. Met een prima individuele actie stuurde ze twee dames het bos in maar oog in oog met de keepster wist deze redding te brengen. Even later werd Indy diep gestuurd door Sanne van der Heide maar die bal was net te hard zodat de keepster net op tijd de bal kon oppakken.
In de 11e minuut was het Witkampers/Klein Dochteren dat aan hun eerste aanval toekwam. Deze werd afgerond met een schot dat ruim voorlangs ging.
Na 16 minuten was Hector dicht bij de openingstreffer. Nikky speelde een vrije trap snel in op Indy L, die na een individuele actie op de paal schoot. Even later was het de sterk spelende Indy Bril die een aanval over links opzette. Via Indy L werd Nikky aangespeeld en haar voorzet werd ternauwernood gekeerd. Hector bleef dominant en het was wachten op de openingstreffer. In de 34e minuut was het wederom bijna raak. Tatum speelde prima in op Nikky die met een steekpass Linsey Alink aanspeelde. Haar schot werd echter prima gered door de keepster.
In de 39e minuut was het eindelijk wel raak. Na een snel genomen vrije trap van Indy L werd Linsey alleen voor de keepster vrijgespeeld. Met een bekeken schot in de verre hoek was de verdiende 1-0 een feit. Indy B was ook nog dicht bij een doelpunt nadat ze goed was ingespeeld door Tatum. Het schot werd goed uitgehouden. Gescoord werd er niet meer zodat met 1-0 werd gerust.

Na de rust eenzelfde spelbeeld. Hector veelal in de aanval. Myrthe de Joode speelde in de 47e minuut diep op Linsey maar de verdediging kon op het laatste moment de aanval tot een corner verwerken. Even later speelde Romy Modders Linsey diep. Alleen voor de keepster schoot zij helaas tegen de keepster aan. Ook na een aanval over links waarbij Mairée Olydam Nikky vond en haar voorzet kon net niet worden binnengetikt door Linsey.
In de 58e minuut veroverde Lisa Nijman prima de bal, speelde Indy L aan die na een goede actie op de keepster schoot. De rebound werd op de lat geknald. De bal kwam bij Myrthe die uiteindelijk naast schoot. Indy B probeerde het een drietal keer met een afstandsschot wat helaas niet resulteerde in een doelpunt. Ook na een goede aanval over rechts tussen Danique Krul, Lisa en Indy L en wederom Lisa werd deze actie helaas niet bekroond met een doelpunt. Ook niet na een aanval over links waarbij Loïs Derking een aanval van Witkampers/Klein Dochteren onderbrak en Mairée aanspeelde, die vervolgens opende op Indy L die een schot loste dat wederom voor de keepster was.
Een afvallende bal werd door Nikky naast geschoten, na een paar klutsballen in het 5-meter gebied werd er drie keer op goal geschoten maar ook alle drie keer geblokt door de defensie van Witkampers/Klein Dochteren.
In de 85e minuut was het dan eindelijk wel raak. Na heel erg goed doorzetten van Lynn Hartgring, wist ze uiteindelijk koppend Nikky op rechts te bedienen. De als voorzet bedoelde bal viel pardoes achter de keepster zodat de bevrijdende 2-0 op het scorebord werd gezet. Dit was tevens de uitslag die gezien het veldoverwicht en aantal kansen hoger uit had kunnen vallen. Neemt niet weg dat er met veel passie werd gevoetbald en de Hector VR1 dames nog steeds ongeslagen zijn in deze competitie.

Zondag 11 oktober, aanvang 11.15 uur, speelt Hector VR1 uit in en tegen Eibergen VR2 die vandaag hun eerste nederlaag hebben geleden. Er wacht dus een zware klus.