Hector doet mee aan de Rabobank clubsupport actie.

Binnenkort gaat de Rabobank Clubsupport actie van start. Daarbij kunnen verenigingen middels een stemactie geld verdienen voor hun clubkas.

Evenals vorig jaar doet ook nu Hector weer mee aan deze actie.

Alle klanten die bij Rabobank Centraal Twente bankieren en minimaal 12 jaar oud zijn, krijgen een persoonlijke stemcode. Met deze code kunnen vijf stemmen worden uitgebracht. Van die vijf stemmen mogen er twee op dezelfde club zijn. En die stemmen worden aan het eind van de stemperiode omgezet in een bijdrage voor de clubkas.

Het spreekt voor zich dat elke stem telt, want hoe meer stemmen, hoe hoger de opbrengst voor Hector kan zijn. Die opbrengst zal dit jaar besteed worden aan sportpark het Doesgoor.

Immers, naast het voetbal op het sportpark het Doesgoor zijn er medegebruikers zoals de Wijkvoorziening, korfbalvereniging Phenix, de sport BSO, de ouderenvereniging, Jeu de Boules, EHBO Goor, Mediant en de Mountainbikeclub. Het Doesgoor is inmiddels een multifunctioneel park geworden waar nog plek is voor een beweegpark en/of enkele speeltoestellen welke voor alle medegebruikers, jong en oud, van het sportpark toegankelijk zullen zijn. De opbrengst van de Rabobank clubsupport zal aan dit doel worden besteed.

Dus iedereen met een stemcode en een groen wit hart, stem op Hector!

De stemperiode voor deze actie loopt van 5 oktober t/m 24 oktober 2020.