Terechte nederlaag Hector Vrouwen 1.

SV Hector VR1 trad 6 september aan tegen Juliana/Wilhelminaschool VR1 op het kunstgrasveld bij Wilhelminaschool. Nou……kunstkorrel veld. Een veld waar de Hector dames ook nog eens enkele blessures door opliepen.
Juliana/Wilhelminaschool VR1 nam het initiatief maar het was Hector dat voor de eerste goede aanval zorgde. Een cornerbal hieruit voortvloeiend leverde niets op.
Na 12 minuten spelen was er het eerste echte wapenfeit van Juliana/Wilhelminaschool VR1, maar dat schot ging hoog over. Hector VR1 stond goed georganiseerd te spelen. Ondanks het overwicht van Juliana/Wilhelminaschool VR1 werden er niet veel kansen weggegeven. Helaas moesten er al wel een aantal wisselingen plaatsvinden vanwege blessures. Ondanks dit feit kwam Hector in de 32e minuut bijna op voorsprong nadat Elize Boelsma op rechts, na een goede individuele actie, een voorzet gaf op Indy Leferink die de bal net niet tot een doelpunt kon transformeren. Juliana/Wilhelminaschool VR1 kreeg zeker ook nog enkele kansjes maar er werd voor rust niet gescoord.

De tweede helft zocht Hector VR1, na een tactische omzetting, meer de aanval en na goed samenspel over rechts via Danique Krul, Tatum Schut werd Linsey Alink diep gestuurd op rechts. Haar voorzet kon ternauwernood worden weggewerkt zodat een doelpunt van de klaarstaande Mairée Olydam voorkomen werd. De counter hierop werd goed uitgespeeld door Juliana/Wilhelminaschool VR1. Echter het schot ging via de lat over.

In de 58e minuut was het wel raak voor Juliana/Wilhelminaschool VR1. Na een prima steekpass op de linksbuiten werd de voorzet helaas ongelukkig weggewerkt waarna de bal pardoes voor de voeten van de spits viel die de 1-0 kon aantekenen.

Hector liet zich niet uit het veld slaan en bleef knokken voor een goed resultaat. Het was echter Juliana/Wilhelminaschool VR1 dat in de 71e minuut over rechts doorbrak. Een voorzet werd, door de goed keepende Sanne van der Heide, niet klemvast gehouden waardoor de 2-0 binnen getikt kon worden. Hector legde ook een aantal leuke aanvallen op de mat. Romy Modders kwam net niet tot schieten nadat ze was vrijgespeeld door Mairée, een aanval via Indy L, Myrthe de Joode die een goede pass op Mairée gaf kon net worden verdedigd. En een afstandsschot was voor de keepster van Juliana/Wilhelminaschool VR1. Hierna zakten de dames van Hector VR1 in, mede door blessures en fysiek ongemak, waarbij Juliana/Wilhelminaschool VR1 kon uitlopen door in de 80e minuut 3-0 te scoren en in de 84e minuut een goed uitgespeeld doelpunt scoorden waardoor de eindstand op 4-0 werd gezet.
Het kader was trots op de dames zoals ze zich verweerd hebben en hebben laten zien als team te fungeren.

Zondag 13 september wordt de laatste bekerwedstrijd tegen VV Twenthe VR2 gespeeld op het complex van SV Hector ‘Het Doesgoor’, aanvang 10.45 uur.
Wij hopen dat het publiek ook de weg weet te vinden naar Het Doesgoor om de SV Hector Dames 1 in de competitie te zien spelen.