Hector welpen beëindigen het seizoen.

Ze waren er alle 19, alle welpen uit de groep die dit voorjaar van week tot week groter werd. Zodat er uiteindelijk maar liefst 19 kinderen op het veld stonden!

De trainers Marthijn en Nikky waren er druk mee, maar hebben het met heel veel plezier en kunde gedaan. Natuurlijk ondersteund door Nienke als teamleidster.
En het goede nieuws is dat zowel Marthijn als Nikky het volgend seizoen weer als trainers voor de groep zullen staan!

Het was op deze zaterdagmorgen eigenlijk wel erg warm om te voetballen, maar de Hector welpen wilden zich op de laatste training toch van de goede kant laten zien. Dus werd er zoals altijd weer flink gerend en gevoetbald.

Gelukkig was er in de pauze een waterijsje van Freddie uit de kantine om even af te koelen. En daarna nog een partijtje, want zonder partijtje, dat kan toch niet!
Een kwartiertje eerder dan normaal werd er gestopt met voetballen. Want op dat moment stonden alle (groot)ouders, keurig op de vereiste afstand, buiten het hek te kijken.
De kinderen gingen in een grote kring zitten en werden vervolgens één voor één naar voren geroepen om plaats te nemen op een speciaal opgestelde stoel.
Daar werd hen door Marthijn een medaille omgehangen en kregen ze een mooie tas met daarin een heus voetbaldiploma, een sleutelhanger, een flesje AA (wederom van Freddie) en een snoepzak.

En voor ieder kind was er applaus van de aanwezige ouders en grootouders!

Een ondanks alles succesvol seizoen is hiermee tot een eind gekomen. En zo te horen aan de reacties van de kinderen kunnen ze niet wachten tot het nieuwe seizoen weer begint!!
Waarbij een aantal van hen zal doorstromen naar de JO7 oftewel het 4 tegen 4 voetbal. Maar de overgebleven kinderen zullen vast en zeker weer nieuwe teamgenootjes krijgen. Want wie wil er nou niet voetballen bij de Hector welpen?