Hector JO17-1 herpakt zich.

Na twee nederlagen werd het weer tijd voor een driepunter voor Hector JO17-1.
Tegenstander Excelsior JO17-2 stond weliswaar een paar plaatsen hoger op de ranglijst, maar wel in het zicht van Hector.

Al in de eerste minuut ging Hector vol in de aanval. Nick zette de bal voor maar Raùl zag net geen kans om de bal in het doel te werken. Excelsior nam de bal over en counterde vervolgens naar een zeer fraaie 0-1. Een domper voor Hector, maar de mannen van Tim Bannink lieten zich niet ontmoedigen.
Na een kwartier moest Kars (hij kreeg een elleboog vol in het gezicht) zich laten vervangen door Chris.
Het duurde tot de 27e minuut voordat Hector gelijk kwam. Raùl kreeg de bal op de rand van het strafschopgebied, omspeelde een paar tegenstanders en scoorde beheerst de 1-1.

Na de rust, met de vaste invaller Niek uit Hector JO17-2 voor de geblesseerde Steven, begon Hector fel. Een zeker niet onhoudbaar schot van Chris werd door de Excelsior keeper niet goed verwerkt en de bal verdween over hem heen in het doel, 2-1 voor Hector.
Maar twee minuten later maakte de keeper zijn fout goed door een schot van Niek uit het doel te ranselen.
Hector bleef sterker en het wachten was op de 3-1. Maar die wilde niet vallen. In de 17e minuut belandde een fraaie lob van Silas op de lat, vijf minuten later schoot hij op de paal.
Drie minuten voor het einde scoorde Excelsior de gelijkmaker, maar de goed leidende scheidsrechter nam het signaal van de Hector grensrechter over en keurde het doelpunt (terecht) af wegens buitenspel.

Door deze 2-1 overwinning heeft Hector JO17-1 zich op de gedeelde derde plaats genesteld. Gelijk in puntenaantal met o.a. Heeten JO17-1, de tegenstander van aanstaande zaterdag.