Zwarte Pieten invasie op het Doesgoor.

De Hector welpen waren er net aan gewend om te trainen in de zaal, moesten ze zo maar op een maandagavond weer buiten trainen. Nou vonden ze dat niet zo heel erg, want het was een bijzondere training. Natuurlijk eerst voetbal oefeningen onder leiding van Peter en daarna op doel schieten terwijl papa of mama in de goal stond! Nou, er werden veel goals gescoord.

Maar net voordat het tweede rondje penaltyschieten op de ouders zou beginnen, klonk er plotseling het geloei van twee brandweerwagens. En die kwamen ook nog het Doesgoor oprijden! De kinderen lieten de bal voor wat het was en renden naar de brandweerwagens. Waar tot hun grote verbazing zo maar 8 zwarte Pieten uit kwamen! Grote Pieten en kleinere Pieten.

Toen werd het helemaal dolle pret, want die Pieten kwamen natuurlijk ook het veld op en gingen meevoetballen met en tegen de kinderen. Ondertussen veel pepernoten uitdelend.
Ook de kinderen van JO8-1, JO9-1 en JO9-2 lieten zich daarbij niet onbetuigd en hielden acuut op met hun eigen training.
De vele ouders langs de lijn en de kinderen genoten van deze gebeurtenis. Uiteraard gingen alle kinderen samen met de Pieten op de foto.

Vervolgens gingen alle teams naar hun kleedkamers waar flink gezongen werd. De kinderen kregen van de zwarte Pieten een toespraakje en vervolgens allemaal een cadeau: een prachtige groen witte Hector bidon. Waar geen water maar pepernoten en snoepgoed in zat!
Sommige kinderen waren zo blij dat ze bij het afscheid zwarte Piet een knuffel gaven.

Al met al een leuke avond die georganiseerd werd door het JAC.