Demonstratie Sportstation bij S.V. Hector op 12 november 18.00 uur

Sportstation is een uniek trainings- en evenementensysteem waarmee je sportprestaties op een 5×10 meter lange baan met een nauwkeurigheid van 0,001 seconden kunt registreren en analyseren.

Een frontlaser en twee laterale opto-elektronische sensoren vormen drie assen waarop een willekeurig aantal meetpunten in een vaste volgorde kan worden gedefinieerd, waardoor deze nieuwe precisie van de meetresultaten realiseerbaar is.

Door middel van directe resultaten ontstaat er een gamificatie van de training, waardoor het systeem niet alleen een cloud vol gegevens van de spelers verzamelt, maar het ook onderling ontzettend motiveert tot verbetering van de gelopen tijden. Zo worden saaie trainingen weer interessant en verbeteren spelers hun kwaliteiten, kunnen trainers deze tijden terugvinden in de cloud en is het systeem ook nog eens inzetbaar buiten de trainingen om tijdens open dagen, evenementen of bij sponsoren. Dit alles zal aanstaande dinsdag om 18:00 gedemonstreerd worden door sportstation Nederland, waarbij spelers en trainers ook zelf de kans krijgen om de gelopen tijd van Messi te verbreken op de Supperdribbelaar.

Namens Hector zullen de volgende teams deelnemen aan deze demonstratie:
JO8-1, JO9-1, JO9-2, JO11-1 en JO12-1.