Goede eerste helft niet genoeg voor driepunter.

Hector speelde gelijk tegen Victoria’28 uit Enschede en kon uiteindelijk een 2-0 voorsprong niet over de streep trekken.
Na 10 minuten zette Sjoerd Koster zijn ploeg op voorsprong. Zeven minuten later was het Cristian Jimenez die de 2-0 liet aantekenen. Op slag van van rust werd het 1-2 door Boy Kamphuis.
In de 2e helft zou het er heel wat spectaculairder aan toe gaan.
Victoria ging op jacht naar de gelijkmaker. Na een overtreding van Hector verdediger Jordy Leeftink werd terecht een strafschop gegeven. Op het moment van het nemen van de strafschop stond Hector doelman Daniël Kolbe net zo stil op de doellijn als een wassen beeld in het museum van Madame Tussaud. Kolbe stopte de strafschop maar tot verbijstering van alles en iedereen liet de Enschedese scheidsrechter de strafschop over nemen vanwege vroegtijdig bewegen van de Hector doelman.
Een uiterst lachwekkende en trieste beslissing van deze scheidsrechter. De 2e penalty ging wel tegen de touwen en Victoria kwam op gelijke hoogte.
In de slotfase kreeg Joeri Wenderman nog de 2e gele kaart gepresenteerd zodat Hector de wedstrijd met 10 man moest beëindigen. Afgezien van de discutabele beslissing van de scheidsrechter was het gelijke spel wel een goede afspiegeling van de krachtsverhoudingen.