Strijdvaardig Hector in blessuretijd langs Diepenheim.

Hector heeft tegen Diepenheim op werklust en karakter de eerste overwinning binnen gehaald. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kwam twee keer op achterstand maar won uiteindelijk wel. Over de volle 90 minuten had Diepenheim het betere van het spel maar ging te slordig om met de vele kansen.
Jelte Zwiers zette de Diepenheimers op een verdiende 0-1 voorsprong. Vijf minuten later was de stand al weer gelijk door een toegekende strafschop die werd binnen geschoten door Wesley Zwoferink.
Vlak na de rust kwamen de Diepenheimers op een 1-2 voorsprong. Een mooie aanval over rechts werd prima afgerond door Wessel Warmink.
In de 80e minuut bracht Wesley Zwoferink met een prachtig schot zijn ploeg weer langszij. Toen alles en iedereen zich al had verzoend met een gelijkspel was het Joeri Wenderman die met zijn linker de bal heerlijk tegen de touwen krulde.
Na die 3-2 liet de overigens goed leidende scheidsrechter nog lang doorspelen en kwamen er voor beide ploegen nog kansen. Arno Katera was nog het dichtstbij maar zijn doelpogingen waren net niet nauwkeurig genoeg.
Hector ging er dus in extremis met de winst vandoor. Gezien het spelbeeld ietwat sneu voor de Diepenheimers maar een leuke opsteker voor Hector dat door deze overwinning zeker aan zelfvertrouwen gewonnen heeft.

Foto’s: Jeroenfotografie en eigen foto’s