Harry al 50 jaar voetballend lid van Hector!

Het komt vast en zeker niet vaak voor. Vijftig jaar lid zijn van Hector  maar dan wel vijftig jaar als actief spelend lid!

Harry Schonewille begon in oktober van het jaar 1969 aan zijn actieve voetbalcarrière bij Hector en is heden ten dage nog steeds voetballend actief. Altijd in de lagere elftallen en immer voor de gezelligheid.

Een leven lang ‘groen en wit zo fris’ werd op zondag 29 september groots gevierd op initiatief van zijn teamgenoten van Hector 5. Harrie Schonewille alias ‘De Pijl’, werd opgehaald bij zijn woning op ’t Schild en op ’t Doesgoor wachtte hem vele verrassingen waaronder een shirt met rugnummer 50.

De goedlachse Harry liet het allemaal, diep onder de indruk, over zich heen komen en speelde ook nog een competitieduel. In zijn speciale jubileumshirt won hij met zijn ploeg, als kers op de taart, met maar liefst 14-1 van Rood Zwart.

Na die wedstrijd werd hij gehuldigd door het bestuur, inclusief de bijbehorende erespeld. Van het team kreeg Harry een bierpakket. Om vervolgens samen met zijn teamgenoten te genieten van een buffet. Het werd een gezellige middag!