Goede start Hector JO17-1.

De drie bekerwedstrijden gingen allemaal verloren, al was het twee keer tegen een hoger ingedeeld team. Dus was het afwachten hoe het Hector JO17-1 in de competitie zal vergaan.

Het team bestaat uit de “oudgedienden” Silas, Chris, Raúl, Thijmen, Wieger, Metin en Steven. Aangevuld met de jonkies Tom, Coen, Nick, Julian en Kars.

Het team van trainer-coach Tim Bannink was het eerste half uur tegen Blauw Wit’66 JO17-1 wat afwachtend. Echt goed lopende aanvallen kwamen er nog niet, daar stond tegenover dat de verdediging zich gemakkelijk staande kon houden tegen de tegenstander uit Holten.

Maar toen viel eigenlijk uit het niets de 0-1 via een prachtige volley van de volkomen vrijstaande Nick. En niet veel later was het Raúl die vanuit een vrijwel onmogelijke hoek de uitgekomen keeper passeerde en de 0-2 ruststand op het scorebord zette.

In de tweede helft was Hector beter op dreef en creëerde de nodige kansen. Maar Julian, Chris en Silas zagen geen kans om te scoren.
Dat deed Blauw Wit een paar minuten voor tijd wel en werd het nog even spannend. Maar het bleef bij 1-2 en zo zijn de eerste drie puntjes binnen!