Sterke start Hector JO9-1

Hector JO9-1 heeft de 1e bekerwedstrijd tegen De Zweef gewonnen.
Het team dat vorig jaar erg succesvol was als JO8-1, begint dit seizoen in de 1e klasse als Hector JO9-1.
Het team is iets veranderd ten opzichte van vorig seizoen: Fem (alias Lieke Martens) is naar een ander team gegaan en Gyvano Slaghuis is er bij gekomen.

Het begin was erg goed deze ochtend, vanaf minuut 1 werd er druk gezet en de Zweef probeerde door middel van goed combinatie voetbal door de defensie van Hector te komen. Maar dit mislukte en tijdens de eerste uitval scoorde wij direct. Ook kans 2 en 3 leverde ons direct een doelpunt op.
Na de 10 minuut break zette de Zweef direct druk, dit resulteerde in de 3-1. Hector JO-9-1 viel daarna in een diepe slaap en binnen een mum van tijd stond het 3-3!

In de 2e helft, na een peptalk van Joost en Sander, herpakte Hector zich en liep uit tot een comfortabele 6-3 voorsprong. Echter Klaas Vaak kwam wederom langs en strooide weer het bekende slaappoeder in de ogen van de jongens, De Zweef maakte hier dankbaar gebruik van en kwam terug tot 6-5. Maar de groen witte jongens hielden knap stand, vochten tot het einde en trokken de overwinning over de streep.