Hector verliest derby van GFC.

GFC heeft de Goorse El Classico gewonnen van Hector. Olaf Siegers en Tim Wassink waren verantwoordelijk voor de enige doelpunten van de wedstrijd: 0-2. Toen de groen-witte rookwolken over het veld weggetrokken waren, kon de derby dan echt losbranden. En dat gebeurde: binnen tien minuten stond het eerste doelpunt al op het scorebord: Olaf Siegers kapte zichzelf vrij en schoot de bal feilloos in de hoek. Na dat doelpunt gebeurde er weinig voor beide doelen. Wesley Zwoferink was na ongeveer een half uur dichtbij een goal. De middenvelder omspeelde drie GFC’ers en loste een hard schot dat gered werd door Dennis Vorkink.

Vlak na rust was GFC dichtbij de tweede treffer. Tim Wassink stond oog in oog met Daniël Kolbe, maar laatstgenoemde redde knap. Het spel speelde zich daarna vooral op het middenveld af, beide ploegen kregen weinig kansen. Arno Katera kreeg nog een klein kansje, maar tot een echt schot kwam zijn actie niet. Tim Wassink zorgde vlak voor tijd voor de beslissing. Met een kopbal verschalkte hij Daniël Kolbe en zette zo de eindstand op het scorebord.