Hector JO8-1 wint weer ruim.

Aan de goeie reeks van Hector JO-8-1 lijkt voorlopig geen einde te komen. Vandaag kregen we bezoek van de Witkampers. Dit elftal kwam uit de 1e klasse en was een klasse gezakt. Maar zeker een tegenstander om rekening mee te houden.

We startten prima, Talha maakte een wereldgoal ( van 25 meter afstand onderkant lat!). We bleven de hele 1e helft druk zetten (zoals we afgelopen donderdag ook op hadden getraind). Dit resulteerde in een comfortabele 3-0 voorsprong, doelpunten Daan en Ties.

De 2e helft begon wat rommelig en chaotisch en het werd al snel 3-1. Maar toen kreeg Guus de bal en ramde die bal van 25 meter hoog en strak in de goal. Dus weer een wereldgoal! Hector kwam nadien niet echt meer in de problemen. Goals van Fem, Ties en Talha brachten een 9-3 eindstand op het scorebord.

Norsi was vandaag heerlijk op dreef (een echte rots in de branding). En wat is het heerlijk voetballen met een stabiele en zeer goeie keeper Giayro.
Al met al weer een fijne zaterdag voor dit talentvolle team.